Sponsors

De vzw makeover is een initiatief van Techne maar wordt mede mogelijk gemaakt door meerdere partners. 

Sponsors

Techne hielp reeds meer dan 100 organisaties met de implementatie van betrouwbare, kostenbesparende (cloud) oplossingen voor meer productiviteit en efficiëntie. 

Dankzij onze VZW-vriendelijke tarieven en samenwerking met SOCIALware bieden we steeds de beste oplossing, aan de beste prijs.

We streven er elke dag naar onze reikwijdte te vergroten zodat alle nonprofits, losstaand van de grootte en missie, optimaal gebruik kunnen maken van technologie om onze wereld een betere plek te maken.

Techne sfeerbeeld
Meraki visual

Het digitale DNA van Meraki en onze ruime ervaring in het begeleiden van verandertrajecten verzekeren oplossingen op maat van uw klanten, leden én medewerkers.

We zijn vertrouwd met de uitdagingen waarmee vzw’s dagdagelijks te maken krijgen en delen graag onze kennis van software toepassingen die uw werking en uw teams efficiënter maken.

Vanuit hun maatschappelijk engagement passen ze aangepaste tarieven toe voor non-profitorganisaties.

Conversal zag in 2011 het levenslicht en groeide uit tot een gevestigde waarde gespecialiseerd in WordPress en Digitale Marketing.

Met meer dan 500 realisaties hebben zij de expertise om jouw digitaal verhaal in goede banen te leiden, zowel op technisch, strategisch als marketing niveau.

conversal team
fortinet
foritnet

Fortinet heeft één missie, de meest innovatieve en best presterende beveiligingsstructuur voor netwerken te leveren en IT-infrastructuren veiliger en eenvoudiger maken.

Als marktleider en wereldwijde leverancier van revolutionaire beveiligingsoplossingen voor netwerken, levert Fortinet innovatieve producten en licenties die superieure bescherming bieden tegen bedreigingen en klanten helpen hun security infrastructuur te vereenvoudigen.

socialware

SOCIALware, een non-profitorganisatie die in 2007 werd opgericht, rust non-profits uit met de technologie die ze nodig hebben om hun missie uit te voeren.

Ze begrijpen de uitdagingen waarmee de non-profitsector geconfronteerd wordt en zijn ervan overtuigd dat de impact van haar activiteiten kan worden versterkt door gebruik te maken van de juiste technologieën.

SOCIALware biedt gratis of sterk gereduceerde toegang tot een verscheidenheid aan software en hardware. Het programma bestaat uit verschillende aanbiedingen voor IT-producten en -diensten: donatie, discount, validatie en specifieke diensten.

workforce
teamtel

Teamtel is een VoIP aanbieder met 15 jaar ervaring en meer dan 1.200 klanten.

Door een beroep te doen op hun diensten kan je organisatie erop rekenen dat je VoIP telefonie en IT-omgeving voortdurend in orde zijn. Zij staan steeds in voor de nodige security updates, proactief beheer en ondersteuning.

Daarnaast doen zij o.a. samen met Techne de nodige configuratie updates, back-up opvolging en allerlei andere curciale telefonie en IT-taken. Zo heb je gegarandeerd een goed beveiligde en altijd beschikbare onderneming.

NEXT UPS Systems is een in Europa gevestigd bedrijf met meer dan 20 jaar ervaring in UPS-voedingsproducten. NEXT UPS Systems streeft ernaar producten en diensten van hoge kwaliteit te ontwerpen en produceren om te voldoen aan diverse klantenvereisten.

NEXT UPS Systems garandeert een betrouwbare productontwikkeling en een consistente productiekwaliteit, van grondstoffen tot afgewerkte producten.

next-ups-systems