Finalisten

Ontdek hier meer over de 3 finalisten die kans maken op de Vzw Makeover t.w.v. €25.000. Stemmen op je favoriet kan hier.

Onze finalisten

Vluchtelingenwerk Vlaanderen​

Vluchtelingenwerk Vlaanderen zet zich sinds ‘87 in voor mensen op de vlucht voor oorlog, geweld en vervolging. Vandaag zetten ze druk op het beleid en sensibiliseren ze het ruime publiek. Samen met meer dan 30 lidorganisaties en talloze, gemotiveerde vrijwilligers werken ze aan een goede opvang en integratie, zodat iedereen zich thuis kan voelen in België. Ze ondersteunen iedereen die asielzoekers en vluchtelingen bijstaat.

Dierenvrienden Sint-Truiden

In een dierenasiel is het werk nooit gedaan. Naast een klein aantal betaalde krachten, werken er ongeveer een twintigtal mensen die op vrijwillige basis een aantal uren per week in het asiel spenderen. Hun dieren hebben deze mensen hard nodig! Het zijn vaak zij die het meeste contact hebben met onze honden en katten. Zo leren ze de dieren beter kennen, en kunnen we ook meer uitleg geven aan eventuele adoptanten

SAAMO gelegen te Antwerpen

Met ervaring en expertise sinds 1983 bouwt SAAMO in Antwerpen mee aan een samenleving waarin er plaats is voor iedereen. Medewerkers en vrijwilligers van SAAMO brengen mensen die uitsluiting ervaren samen. Ze werken met hen en partners aan concrete oplossingen. Maak hier kennis met het innovatief projectwerk, het geëngageerd buurtwerk, de ambitieuze modellen, de dagelijkse activiteiten en de campagnes in Antwerpen.